Training problem solvers & delivering talents worldwide.

P&G Case Solving Day Pécs

Alap- vagy mesterszakos hallgató vagy gazdasági szakon és érdekel a stratégiai döntéshozás és az esetmegoldás? Részt szeretnél venni esettanulmányi versenyen? Gyakorlatba ültetnéd, amit az egyetemen megtanultál? Akkor a P&G Case Solving Day neked való! A tréning elején bemutatunk olyan eszközöket, mint a CASE Process – amelyet a Case Solvers arra fejlesztett ki, hogy segítsen a …

About the event

Alap- vagy mesterszakos hallgató vagy gazdasági szakon és érdekel a stratégiai döntéshozás és az esetmegoldás? Részt szeretnél venni esettanulmányi versenyen? Gyakorlatba ültetnéd, amit az egyetemen megtanultál? Akkor a P&G Case Solving Day neked való!

A tréning elején bemutatunk olyan eszközöket, mint a CASE Process – amelyet a Case Solvers arra fejlesztett ki, hogy segítsen a bonyolult üzleti problémák megoldásában – vagy mint a sCOREs prezentációs struktúra. A frissen megismert eszközök kipróbálásra azonnal lehetőséged is nyílik: a délutáni órákban egy P&G-s esettanulmányt oldhatsz meg csapatban, megoldásaitokat pedig trénereknek és a P&G menedzsereinek prezentáljátok a nap végén.

A Procter & Gamble-ről:

A P&G a világ 180 országában 5 milliárd fogyasztót szolgál ki piacvezető márkáival: Gillette®, Oral-B®, Old Spice®, Ariel®, Head & Shoulders®, Lenor® and Pantene®. A P&G Magyarországon budapesti irodájában, valamint csömöri és gyöngyösi gyáraiban több, mint 1000 munkavállalót foglalkoztat.

Látogass el a P&G honlapjára további információért http://www.ce.pgcareers.com/

Back to events