Training problem solvers & delivering talents worldwide.

Országos Középiskolai Problémamegoldó Verseny 2018

Az Országos Középiskolai Problémamegoldó Verseny a Kárpát-medence legszexibb, történelmi témájú, középiskolásoknak szóló versenye, egyedülálló nyereményekkel! A verseny során három főből álló csapatoddal egy történelmi döntéshozó személy szerepébe helyezkedve oldhattok meg olyan sorsfordító problémákat, amelyeken királyok és hadvezérek rendre elvéreztek. Játszva fejleszthetitek tökélyre készségeiteket az online fordulókon, személyes prezentációkon és szakmai visszajelzésen keresztül. Jelentkezzetek nov.6-tól és …

About the event

Az Országos Középiskolai Problémamegoldó Verseny a Kárpát-medence legszexibb, történelmi témájú, középiskolásoknak szóló versenye, egyedülálló nyereményekkel!

A verseny során három főből álló csapatoddal egy történelmi döntéshozó személy szerepébe helyezkedve oldhattok meg olyan sorsfordító problémákat, amelyeken királyok és hadvezérek rendre elvéreztek.

Játszva fejleszthetitek tökélyre készségeiteket az online fordulókon, személyes prezentációkon és szakmai visszajelzésen keresztül.

Jelentkezzetek nov.6-tól és alakítsátok a történelmet idén is!

A regisztráció során “Username”-nél a csapatkapitány nevét és adatait tudjátok megadni, a “1st and 2nd teammate”-nél pedig a másik két csapattagot, így mind a hárman regisztrálva lesztek.

Back to events